Brioșe De Porumb Cactus

Brioșe De Porumb Cactus
Cactus Corn Muffins este un vegetarian pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 210 calorii. Această rețetă servește 18. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare, zară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cactus și Salsa de porumb, Salată De Cactus Și Porumb La Grătar, și Cremă De Porumb Brioșe De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, unt de smântână și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în zară și ardei iute; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Ardei IuteArdei Iute
OuăOuă
3
Combinați ingredientele uscate; adăugați treptat la amestecul cremos. Îndoiți în porumb și brânzeturi. Umpleți cupe de briose bine unse în formă de cactus sau obișnuite cu aproximativ 1/3 cană de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
4
Se coace la 375 de minute pentru 20-25 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista