Brioșe de cafea cu ciocolată
Brioșele cu cafea cu așchii de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul micului dejun. Pentru 24 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 185 de calorii, 2 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Mergeți la magazin și luați făină, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 13%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt brioșe de cafea cu așchii de ciocolată + cafea Millstone House Blend, brioșe de ciocolată și cafea și brioșe de cafea și ciocolată.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, zaharurile, praful de copt, granulele de cafea, scorțișoara și sarea.
Bateți oul, laptele, untul și vanilia; amestecați ingredientele uscate până când se umezesc. Încorporați fulgi de ciocolată. Umpleți cupe de brioșe unse sau tapetate cu hârtie pe trei sferturi.
Pentru topping, combinați făina, zahărul brun și scorțișoara într-un castron mic.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Coaceți la 375° timp de 22-24 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigăi pe grătarele de sârmă.