Boxty Irlandez

Boxty Irlandez
Dacă doriți să adăugați mai multe Europene rețete pentru cutia de rețete, Irish Boxty ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 6 porții cu 234 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. Această rețetă este plăcută de 636 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână ou, făină, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Boxty Inspirat Irlandez, Un lan irlandez boxty (tort de cartofi), și Boxty (Clătite Irlandeze De Cartofi).

Instrucțiuni

1
Aruncați cartofii răzuți cu făină într-un castron mare. Se amestecă piureul de cartofi până se combină. Într-un castron separat, amestecați oul și laptele degresat; se amestecă în cartofi. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Lapte Fără GrăsimiLapte Fără Grăsimi
CartofiCartofi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Aruncați amestecul de cartofi, formând chiftele de aproximativ 2 inci în diametru. Se prăjesc pe ambele părți până se rumenesc, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scurgeți pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Serviți cald.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista