Bol De Orez Vegetal Coreean

Bol De Orez Vegetal Coreean
Bolul coreean de orez vegetal necesită în jur 25 de ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 587 calorii, 19g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $7.28 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării coreene. Este adus la tine de Epicurious. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână ulei de susan asiatic, semințe de susan, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Încercați Bol De Orez Coreean, Bol De Orez Coreean De Vită, și Bol De Orez Coreean De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați orezul în mai multe schimbări de apă rece până când apa este aproape limpede, apoi scurgeți-o într-o sită. Aduceți orezul și apa (2 căni) la fierbere într - o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 litri, neacoperită, apoi reduceți focul la minim și gătiți, acoperit, până când apa este absorbită și orezul este fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 10 minute, apoi se amestecă orezul de sus în jos. Păstrați cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
3
Spălați bine spanacul și gătiți într - o oală de 4 până la 5 litri cu apă sărată clocotită, amestecând, până când se ofilesc, 15 până la 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Transferați cu clești într-un castron mare cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul, rezervând apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
BolBol
5
Scurgeți spanacul și strângeți pumni mici pentru a îndepărta cât mai multă umiditate posibil. Întoarceți apa de gătit cu spanac la fierbere, apoi adăugați muguri de fasole și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De FasoleMuguri De Fasole
SpanacSpanac
ApăApă
6
Se scurge într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
7
Ținând fiecare morcov la un unghi de 45 de grade față de feliere, tăiați morcovii în bețe subțiri (1/8 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
8
Tăiați pielea și carnea fermă de dovlecei pe lungime în fâșii lungi folosind feliator, evitând miezul central cu semințe (aruncați miezul). Clătiți și scurgeți tulpinile de ferigă, apoi tăiați și aruncați orice bucăți întunecate sau dure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
SemințeSemințe
9
Tăiați ferigile transversal în bucăți de 2 inci.
10
Încălziți 2 lingurițe de ulei vegetal într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat mare, învârtindu-se pentru a acoperi, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotează ciupercile de varză, 1 linguriță de usturoi și 1/4 linguriță de sare, amestecând, până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 3 minute. Se amestecă 1/4 linguriță ulei de susan și se transferă într-un castron mic. Ștergeți tigaia curată cu un prosop de hârtie. Lucrând cu fiecare legumă separat, saut morcovi, dovlecei, muguri de fasole, tulpini de ferigă și spanac, fiecare în 2 lingurițe ulei vegetal cu 1 linguriță usturoi și 1/4 linguriță sare, în același mod, apoi amestecând 1/4 linguriță ulei de susan pentru fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Muguri De FasoleMuguri De Fasole
Ulei De SusanUlei De Susan
CiuperciCiuperci
LegumeLegume
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
MorcovMorcov
SpanacSpanac
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
BolBol
11
Transferați fiecare legumă în propriul castron așa cum este gătit și condimentați cu sare. Se amestecă 1 linguriță de semințe de susan în spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
LegumeLegume
SpanacSpanac
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Ștergeți tigaia curată și încălziți restul de 2 lingurițe de ulei vegetal la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi crăpați ouăle în tigaie și prăjiți până când albușurile sunt fierte și gălbenușurile încep să se întărească, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Împărțiți orezul în 4 boluri puțin adânci, îngrămădindu-l într-o cupolă. Aranjați legumele deasupra orezului și așezați 1 ou deasupra fiecărui bol de orez. Puneți 1 lingură de pastă de ardei iute peste fiecare porție, apoi presărați nori și restul de linguriță de semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
LegumeLegume
PiperPiper
NoriNori
OrezOrez
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
* Legumele pot fi gătite cu 1 zi înainte și răcite complet, apoi răcite separat, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.* Ouăle din această rețetă nu vor fi gătite complet, ceea ce poate fi îngrijorător dacă salmonella este o problemă în zona dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
OuăOuă

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții4
Scor De Sănătate34
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista