Bobotie

Bobotie
Bobotie ar putea fi doar African rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 270 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 2 ore și 5 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, pâine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Rețete similare includ Cel Mai Bun Bobotie, BOBOTIE, și Bobotie.

Instrucțiuni

1
Încălziți apa într-o cratiță la foc mare. Aduceți la fierbere și adăugați feliile de ceapă. Reduceți căldura și fierbeți până când ceapa pare translucidă, 3 până la cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți ceapa și tocați-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa; gatiti si amestecati pana cand ceapa se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 7x11 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
5
Înmuiați felia de pâine în lapte și stoarceți ușor laptele; pune laptele deoparte. Prăjiți pâinea într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
6
Se amestecă pâinea împreună cu carnea de vită măcinată, pudra de curry, 1 ou, zahăr, sare, piper negru, turmeric, oțet, chutney, migdale și stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Pudră De CurryPudră De Curry
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
TurmericTurmeric
MigdaleMigdale
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
StafideStafide
OțetOțet
PâinePâine
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
7
Așezați amestecul vasul de copt pregătit. Introduceți frunzele de dafin în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Bateți oul rămas cu 3 linguri de lapte scurs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
10
Se toarnă peste carne și se coace încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru African. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca Radley & Finch Profs Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Radley & Finch Profs Pinotage
Radley & Finch Profs Pinotage
Un vin care exprimă partea plină de maturitate a Pinotajului și încă reflectă un tanin foarte subtil din lumea veche.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista