Bobotie
Bobotie ar putea fi doar African rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 270 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 2 ore și 5 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, pâine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Rețete similare includ Cel Mai Bun Bobotie, BOBOTIE, și Bobotie.
Instrucțiuni
Încălziți apa într-o cratiță la foc mare. Aduceți la fierbere și adăugați feliile de ceapă. Reduceți căldura și fierbeți până când ceapa pare translucidă, 3 până la cinci minute.
Scoateți ceapa și tocați-le bine.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa; gatiti si amestecati pana cand ceapa se rumeneste usor.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 7x11 inci.
Înmuiați felia de pâine în lapte și stoarceți ușor laptele; pune laptele deoparte. Prăjiți pâinea într-un bol mare de amestecare.
Se amestecă pâinea împreună cu carnea de vită măcinată, pudra de curry, 1 ou, zahăr, sare, piper negru, turmeric, oțet, chutney, migdale și stafide.
Așezați amestecul vasul de copt pregătit. Introduceți frunzele de dafin în carne.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.
Bateți oul rămas cu 3 linguri de lapte scurs.
Se toarnă peste carne și se coace încă 30 de minute.