Bison Tri-Tip cu Chimichurri

Bison Tri-Tip cu Chimichurri
Bison Tri-Tip cu Chimichurri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă 82 cenți pe porție. O porție conține 293 calorii, 6g de proteine, și 29G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, piper proaspăt crăpat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Bistec Argentino al Chimichurri (friptură cu sos Chimichurri), Cel mai bun Chimichurri: o marinadă Chimichurri și sos de friptură, și Friptură cu sos Chimichurri (Carne con Chimichurri) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați tri-tip cu ulei și condimente într-un 1-gal. pungă de plastic resigilabilă. Se răcește aproximativ 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Luați punga din frigider cu aproximativ 1 oră înainte de gătit. Între timp, așezați o grătar din fontă sau o tigaie mare din fontă pe un grătar și încălziți grătarul la mare (450 până la 550).
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Așezați tri-vârful pe grătarul fierbinte. Acoperiți grătarul și gătiți, rotind o dată sau de două ori, până când carnea este maro intens și un termometru citit instantaneu ajunge la 130 (mediu-rar; nu gătiți prea mult), 15 până la 20 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Transferați tri-tip pe o scândură, cort cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute. Feliați peste cereale și serviți cu chimichurri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Chimichurri: într-un robot de bucătărie, pulsează 2 linguri. oțet balsamic, 1/2 cană crenguțe de pătrunjel ambalate, 7 căței de usturoi, 1/3 cană frunze proaspete de rozmarin ambalate, 2 linguri. frunze proaspete de oregano, 1 lingură. suc de lămâie și 1 1/2 linguriță. fiecare fulgi roșii de chile și sare de mare pentru a tăia grosolan. În timp ce pulsați, turnați 2/3 cană de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
ChimichurriChimichurri
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Lăsați sosul să se odihnească cel puțin 1 oră; sau răciți până la 3 zile, apoi aduceți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
7
* Găsiți bizoni la măcelarii bine aprovizionați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BizonBizon
8
Plancha Gătit 101
9
Ce: un stil Argentinian de gătit pe o plită fierbinte (plancha) peste un grătar. Chef Jay Bentley din Open Range din Bozeman, Montana, a gătit a la plancha de zeci de ani și ne-a dat sfaturile sale.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
De ce: creează rapid o căutare uniformă, pentru carnea care este crustă afară, suculentă în interior. În plus, picăturile de marinată rămân pe plancha, mai degrabă decât să lovească cărbunii. Grătar somon, ceapă și dovlecei și în acest fel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Începeți: orice plită sau tigaie din fontă va funcționa; ne plac cele de la Lodge (lodgemfg.com). pentru mai multe rețete plancha, consultați Open Range de Jay Bentley și Patrick Dillon (Running Press, 2012; 33 USD).
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista