Biscuiti Chardonnay

Biscuiti Chardonnay
Rețeta Chardonnay Crackers se poate face în aproximativ 55 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 157 de calorii . Pentru 44 de cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Funcționează bine ca aperitiv ieftin. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto ovo vegetariană . Dacă aveți la îndemână un amestec de dip, pudră de usturoi, biscuiți de grâu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu un scor de 8% , acest fel de mâncare se poate îmbunătăți. Rețete similare sunt Chardonnay Shrimp Spread , Italian Chicken Chardonnay și Strawberry-Chardonnay Gelee .

Instrucțiuni

1
Puneți biscuiți într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați ingredientele rămase; se toarnă peste biscuiți și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
3
Transferați în două neunse de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tavi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți la 250° timp de 45 de minute sau până devine crocant, amestecând la fiecare 15 minute. Se răcește pe un grătar. Depozitați într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Pink Moscato. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Revista