Bile De Umplutură De Cârnați

Bile De Umplutură De Cârnați
Cârnați umplutura bile este un lactate gratuit garnitură. Această rețetă face 20 de porții cu 97 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței. Dacă aveți la îndemână amestec de umplutură de pâine condimentată cu ierburi, țelină, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Această rețetă este plăcută de 180 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Bile De Umplutură, Cel Mai Bun Vreodată Umplutura Bile, și Bile De Umplutură.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de umplutură de pâine uscată condimentată cu ierburi cu apă fierbinte. Se amestecă treptat în carne de porc până se amestecă cu amestecul de umplutură. Se amestecă ceapa, țelina, oul și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Amestec De UmpluturăAmestec De Umplutură
țelinățelină
PâinePâine
CeapăCeapă
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Formați amestecul în bile de 1 inch.
4
Așezați bilele pe o foaie mare de copt, acoperiți cu folie și coaceți în cuptorul preîncălzit 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Îndepărtați folia. Ridicați temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C). Continuați să coaceți 25 de minute, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista