Bile de susan cu umplutură de smochine beat

Bile de susan cu umplutură de smochine beat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați bile de susan cu umplutură de smochine beat. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 287 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 25 și costă 59 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Un amestec de făină de orez lipicioasă, canola, taro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Bile de susan cu umplutură de smochine beat, Susan Negru Tang Yuan (Bile De Orez Cu Susan Negru), și Umplutură de chiftele de pui pentru bile Matzo umplute.

Instrucțiuni

1
Pentru a face umplutura de smochine beat: puneți toate ingredientele într-un bol mare de amestecare și amestecați bine pentru a acoperi smochinele cu zahărul. Acoperiți și lăsați deoparte la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute sau atât timp cât peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2
Transferați smochinele și lichidul în vasul unui robot de bucătărie sau al unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete. Procesați sau bateți amestecul până la piure până la o pastă. (De asemenea, puteți zdrobi amestecul manual cu o furculiță.) Acoperiți și refrigerați până când este gata de utilizare; umplutura poate fi păstrată până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Puneți zahărul, sarea și bicarbonatul de sodiu în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete și amestecați bine; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Umpleți o cratiță mare prevăzută cu un coș de aburi sau un raft cu apă până la un dept de 2 inci și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Puneți taro-ul în coș și aburiți până când este foarte moale, aproximativ 10 minute; ar trebui să se destrame dacă este înțepat cu un cuțit. Adăugați imediat taro-ul în amestecul de zahăr și bateți cu viteză medie până când este neted și pastos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Rădăcină TaroRădăcină Taro
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Între timp, aduceți 1 cană plus 2 linguri de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Rotiți viteza mixerului la minim și adăugați făina de orez lipicioasă. Când amestecul este sfărâmicios, adăugați apa clocotită dintr-o dată. (Apa trebuie să fiarbă atunci când este adăugată.) Continuați să bateți până când aluatul este moale și doar ușor lipicios. Strângeți aluatul într-o bilă, înfășurați-l în folie de plastic și lăsați-l deoparte până se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez LipiciosOrez Lipicios
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Formați aluatul într-un buștean cu diametrul de 1 inch și tăiați buștenul în lungimi de 2 inci. Pe rând, aplatizați fiecare bucată de aluat cu palma într-un cerc de 4 inci în diametru și 1/4 inch grosime. Puneți 1 lingură de umplutură de smochine răcită în centrul cercului, apoi aduceți marginile împreună pentru a forma o jumătate de lună și ciupiți pentru a sigila. Scoateți excesul de aluat la cele două capete și rotiți gălușca umplută într-o bilă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
7
Umpleți o cratiță adâncă și grea cu ulei până la o adâncime de cel puțin 3 inci și încălziți la 300 km F. umpleți un vas de mică adâncime cu 1/8 inch de apă și un alt vas de mică adâncime cu semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Rulați o bilă de susan în apă, suficient cât să se umezească, apoi rulați semințele de susan până când sunt bine acoperite. Apăsați semințele astfel încât să se lipească de bile, dacă este necesar. Coborâți cu grijă bila acoperită în ulei și gătiți, fără a amesteca, până când plutește și este crocantă și maro auriu deschis, aproximativ 5 minute. Puteți găti aproximativ 8 bile la un moment dat, dar nu supraaglomerați tigaia. Scoateți cu grijă din ulei și scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu bilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
10
Retipărit cu permisiunea The Sweet Spot: deserturi de inspirație asiatică

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții25
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista