Bibimbapul Ocazional Vegetarian

Bibimbapul Ocazional Vegetarian
Rețeta Bibimbap Ocazional Vegetarian ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 1 oră. O porție conține 277 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,07 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, morcov, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 367 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Încercați Lasagna ocazională de varză și ciuperci vegetariene, Ocazional Vegetarian Bihari Fasole Verde Masala, și Varza de Bruxelles prăjită Ocazional vegetariană, dovlecelul și mărul cu nuci confiate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați orezul într-o cratiță medie și adăugați 2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se pune la foc mare pentru a fierbe, apoi se reduce focul la minim. Acoperiți și gătiți până când apa este absorbită, aproximativ 25 de minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
În timp ce orezul se gătește, puneți o altă oală medie cu apă la foc mare pentru a aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Așezați dovleceii într-o strecurătoare și presărați cu 1 linguriță de sare; se lasă deoparte să se scurgă timp de 10 minute. Clătiți și uscați cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Puneți o tigaie medie la foc mediu și adăugați 1 linguriță de ulei de susan și 1/4 linguriță de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați dovleceii, un vârf de zahăr și 1/2 linguriță de semințe de susan. Saut 2 minute, apoi se transferă pe o farfurie; pus deoparte. Ștergeți tigaia și reveniți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați 1 linguriță de ulei de susan și restul de 1/4 linguriță de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8
Adăugați shiitakes, un vârf de sare și sosul de soia. Saut 2 minute, apoi se transferă pe o farfurie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
(tub Mare)(tub Mare)
9
Așezați mugurii de fasole în apa clocotită până se ofilesc, aproximativ 20 de secunde. Folosind o lingură cu fante, transferați-o în strecurătoare pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
10
Așezați mugurii într-un castron și adăugați 1/2 linguriță de ulei de susan, un vârf de sare și un vârf de semințe de susan; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
VarzăVarză
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Adăugați spanacul în oala cu apă clocotită și albiți până se ofilește și devine verde strălucitor, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Se scurge în strecurătoare, se clătește bine cu apă rece până se răcește, apoi se scurge, stoarcând excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
13
Transferați într-un castron și adăugați 1/4 linguriță sare, 1/2 linguriță ulei de susan și 1/2 linguriță semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
14
Se amestecă bine și se lasă deoparte.
15
Așezați daikonul într-un castron și adăugați fulgii fierbinți de chile, 1/2 linguriță zahăr, 1/2 linguriță ulei de susan și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
16
Se amestecă bine și se lasă deoparte.
17
Puneți o tigaie din fontă sau antiaderentă de 9 inci bine condimentată la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
18
Adăugați 1 linguriță de ulei vegetal și încălziți până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
19
Adăugați 1 cană de orez fiert și aplatizați-l pentru a forma o clătită care acoperă fundul tigaiei, cu grosimea de aproximativ 1/3 inch. Gatiti pana cand este crocant si auriu pe partea inferioara, aproximativ 5 minute. Folosiți o spatulă mare pentru a o răsturna și gătiți din nou până când sunt crocante, încă 5 minute. Rupeți orezul crocant în mai multe bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
20
Adăugați orezul rămas. Aranjați legumele deasupra în grămezi în formă de pană (cum ar fi feliile de pizza), topping cu morcovul julienned. Gatiti, neacoperit, pana se incalzeste bine, 10-15 minute. Aduceți tigaia la masă, adăugați sosul chile și aruncați ușor amestecul pentru a combina ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
21
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Prin simpla conservare a aromelor și aromelor care au fost livrate din struguri, LangeTwins Chenin Blanc este o expresie vibrantă a soiului. Crisp Granny Smith apple notes se îmbină cu un indiciu de pere tartă pentru a crea un vin luminos și răcoritor, ușor de savurat singur.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate68
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista