Bibanul de mare cu creveți maro și cuscus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 2362 calorii, 82G de proteine, și 84G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $13.22 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână halloween, ulei de măsline, biscuiți de Crăciun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma amestecul de coacere, puteți urma acest fel principal cu Milkshake-Uri Cu Tort De Catifea Roșie ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Biban de mare prăjit la cuptor cu cuscus și vinetă caldă de roșii, Bas Cu Dungi Crocante Cu Lămâie Conservată, Naut Și Cuscus, și Biban de mare cu măsline, roșii și orez brun de Oregano sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.