Bețișoare de foietaj cu mentă
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate la colecția dvs., Bețișoarele de foietaj cu mentă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această crustă are 122 de calorii , 1 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Pentru 24 de cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. Se poate savura oricând, dar este deosebit de bună de Crăciun . Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână un strat de bomboane de ciocolată cu lapte, bomboane de mentă, aluat foietaj și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Încercați Pătratele de foietaj cu ciocolată , Napoleon - O prăjitură cremoasă de foietaj și tartele de foietaj cu piersici și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400°. Desfaceți foaia de patiserie.
Tăiați în jumătate pentru a forma două dreptunghiuri.
Tăiați fiecare dreptunghi în cruce în 18 benzi, de aproximativ 1/2 inch lățime.
Așezați pe foi de copt neunsate.
Coaceți 12-15 minute sau până când se rumenesc.
Scoateți din tigăi pe grătare pentru a se răci complet.
Puneți bomboanele zdrobite într-un castron puțin adânc. Într-un cuptor cu microunde, topește stratul de bomboane; se amestecă până la omogenizare. Înmuiați fiecare fursec pe jumătate în strat; lăsați excesul să se scurgă.
Stropiți cu bomboane de mentă.
Așezați pe hârtie cerată; se lasa sa stea pana se fixeaza. Depozitați într-un recipient etanș.