BBQ Hot Dog într-o oală Crock

BBQ Hot Dog într-o oală Crock
Reteta BBQ Hot Dog într-o oală Crock ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 8 ore și 5 minute. Pentru $1.4 pe portie, obțineți un fel principal care servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 556 calorii, 15g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, gem de struguri, hot dog și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Hot Dog Cu Nod De Usturoi, Crock Pot Chowder De Porumb, și Crock Pot fasole roșie și orez pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz

Hot dog în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Riesling, Gewurztraminer și vin de culoare roșie. Un Gew Arrabrztraminer va fi grozav cu hot dog-ul dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile dvs., un rosul roșu uscat funcționează aproape întotdeauna. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista