Rețeta Sandvișuri de porc cu bere și Bourbon se poate face în aproximativ 8 ore și 45 de minute . O porție conține 492 de calorii , 52 g de proteine și 17 g de grăsimi . Pentru 3,68 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca fel principal american. Această rețetă este pe placul a 11 bucătari și bucătari. Un amestec de sos barbeque, usturoi, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Ziua Tatălui va fi și mai specială cu această rețetă. Cu un scor de 77% , acest fel de mâncare este destul de bun. Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwichuri , Slow Cooker Beer Pulled Pork și BBQ Pulled Pork Sandwich-uri și Slow Cooker Beer Pulled Pork și BBQ Pulled Pork Sandwich-uri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Combinați boia de ardei, praf de ceapă, praf de usturoi, oregano, cimbru și sare într-un castron mic; se asezoneaza cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
2 Cesti Catei De Usturoi
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se usucă cotletele de porc cu prosoape de hârtie, apoi se freacă cu amestecul de boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Încinge aproximativ 2 linguri de ulei de canola într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Prăjiți cotletele de porc în loturi până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Transferați cotletele de porc rumenite într-un cuptor lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
5
Ștergeți tigaia și încălziți restul de 1 1/2 linguriță de ulei de canola și unt la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, 1/2 sticlă de bere și un praf de sare până când ceapa este fragedă și se rumenește ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
2 Masline Umplute Cu Piment
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Adăugați fum lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fum Lichid
7
Întinde ceapa peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
8
Amestecă într-un castron sosul barbeque, berea rămasă, sosul Worcestershire, usturoiul, bourbonul și sosul iute; se toarnă peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1 Portocala, Coaja
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Gatiti carnea de porc la foc mic pana se inmoaie, aproximativ 8 ore. Tocați și împărțiți carnea de porc peste rulouri pentru a face sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle Albe
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți