Batter Pâine Albă
Aluatul de pâine albă este un vegetarian pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 301 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, unt, apă caldă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Coacerea Pâinii: Pâine Bătută Cu Ierburi, Popcorn Roșu , Alb Și Albastru, și Roșu, Alb Și Albastru Tort Aluat Murdar Prieteni.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună scurtarea, zahărul, sarea, drojdia și 1 1/5 căni de făină.
Adăugați apă caldă și bateți cu mâna aproximativ 300 de lovituri sau 3 minute, cu un mixer electric.
Adăugați făina rămasă, răzuind bolul des și amestecați toate împreună până se omogenizează.
Acoperiți cu o cârpă curată și lăsați să crească până la dublarea volumului.
Amestecați ușor aluatul și lingurați într-o tigaie ușor unsă de 9x5 inci (aluatul trebuie să fie lipicios). Pat în jos cu mâinile făinoase pentru a ajuta la forma. Acoperiți din nou și lăsați să crească aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți aproximativ 45 de minute.
Așezați pe un suport de răcire și ungeți blatul cu unt topit.