Batoane De Ouă De Caise
Batoanele de ouă de caise durează în jur 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 397 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Funcționează bine ca o băutură destul de ieftină. Dacă aveți la îndemână migdale, caise, fursecuri gingersnap și alte câteva ingrediente, le puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, care nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Eggnog Dragoste {: Eggnog Cheesecake Baruri}, Batoane de ouă Fudgy cu glazură de ouă, și Batoane De Prăjituri Cu Ouă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați firimiturile de prăjituri zdrobite, migdalele și untul. Apăsați pe partea de jos a unui 11-in negreased. x 7 inch. vas de copt.
Se coace la 350 de euro timp de 8-10 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.
Tăiați 8 oz. ciocolată albă. Într-o cratiță mică, topiți ciocolata tocată; rece.
Presărați caise peste crustă.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până se omogenizează. Bateți ciocolata topită și coniacul. Bateți treptat în ouă.
Adăugați ou; bate la viteză mică doar până se combină.
Așezați vasul de copt într-o tigaie mai mare; adăugați 1 in. de apă clocotită la tigaie mai mare.
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 35-40 de minute sau până când centrul este doar setat (amestecul se va jiggle).
Scoateți vasul de copt din Baia de apă; se răcește pe o grătar. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 2 ore sau până când este ferm. Tăiați și topiți ciocolata rămasă; stropiți deasupra.
Tăiați în bare. Puneți la frigider resturile.