Batoane De Cheesecake Cu Ciocolată Glazurată Cu Fudge
O porție conține 262 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 71 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, lapte condensat, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort Fudge Glazurat Cu Ciocolată, Cheesecake Cu Ciocolată, și Cheesecake Cu Ciocolată Și Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 300 F. în tigaie 13x9-inch unsoare, combina toate ingredientele crusta; se amestecă bine. Apăsați ferm în partea de jos a tigaiei.
Bateți crema de brânză până devine pufoasă într-un castron mare.
Adăugați lapte condensat, ciocolată topită, vanilie și ouă; bateți până se omogenizează, răzuind frecvent părțile laterale ale bolului.
Se toarnă umplutura peste crustă.
Se coace la 300 buc.F. timp de 40 până la 50 de minute sau până când este setat. Se răcește 30 de minute.
În cratiță mică, topiți 2 oz. ciocolata neindulcita si 2 linguri margarina la foc mic, amestecand pana se omogenizeaza.
Adăugați apă și zahăr pudră; bate până se omogenizează.
Întindeți toppingul peste cheesecake cald. Dați la frigider 1 1/2 ore sau până la rece. Pentru a servi, lăsați să stea 15 minute.