Baie De Lămâie Conservată

Baie De Lămâie Conservată
Dip de lamaie conservate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 56 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 96 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, coajați din 1 lămâie conservată, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Sparanghel Cu Vinetă De Lămâie Meyer Și Lămâie Conservată, Budino De Lămâie Conservată, și Pui cu lămâie conservată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 8 ingrediente într-un castron mare. Treceți treptat în ambele uleiuri. Se răcește cel puțin 2 ore sau până la 2 săptămâni. Rewhisk înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Pasta Harissa, o pastă picantă de chili roșu din Africa de Nord, este vândută la unele supermarketuri și piețe din Orientul Mijlociu. Dacă nu este disponibil, înlocuiți sosul fierbinte de chili în stil thailandez, cum ar fi Sriracha. Borcane de conserve (vindecate cu saramură) lămâi pot fi găsite la multe magazine de alimente de specialitate. Dacă nu este disponibil, înlocuiți un amestec de 1/4 cană coajă de lămâie rasă, 1 1/2 linguriță zahăr și 3/4 linguriță sare (lăsați să stea la temperatura camerei timp de o oră înainte de utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Sos De ChiliSos De Chili
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
ConservăConservă
SrirachaSriracha
HarissaHarissa
LămâieLămâie
SaramurăSaramură
ZahărZahăr
SareSare

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista