Asiatice Tilapia În Folie

Asiatice Tilapia În Folie
Tilapianul asiatic în folie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $13.36 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 950 calorii, 143g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 1. Dacă aveți la îndemână rădăcină de ghimbir, ulei de susan, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Pachete De Folie Tilapia, Pachete De Folie Tilapia Fiesta La Grătar, și Pungi Din Folie Tilapia, Roșii Și Zuchinni sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 * F. Spălați fileurile și uscați-le. Puneți capetele subțiri, astfel încât fileurile întregi să aibă o grosime egală.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați fiecare file pe 12x15 bucăți de folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Combinați sosul de soia, uleiul de susan, ghimbirul și piperul și lingura peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
GhimbirGhimbir
PiperPiper
4
Presărați scallions deasupra fiecărui file. Îndoiți folia peste pește și sertizați marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Așezați pachetele pe foaia de copt într-un singur strat.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți la 450 * F timp de 12 până la 15 minute, până când folia este umflată și peștele fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate66
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista