Asiatice creveți orez castron ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 644 calorii, 24g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.7 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână semințe de susan, sos hoisin, orez de iasomie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare includ Creveți De Susan Cu Castron De Orez Verde Asiatic, Castron de orez cu creveți și mazăre, și Creveți Sushi Castron De Orez.
Instrucțiuni
1
Bateți sosul de soia, sosul hoisin, mierea, pasta de chili și marmelada de portocale împreună într-un bol mic. Amestecați creveții în marinată; la frigider timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De Portocale
Sos Hoisin
Pastă De Chili
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Tri-tips, Tuns
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare sau wok. Gatiti ardeiul portocaliu, ardeiul rosu, mazărea de zahăr și ceapa în ulei fierbinte până când încep să se înmoaie, 2 până la 3 minute. Aruncați creveții marinați, usturoiul, ghimbirul și uleiul de susan în legume; continuați să gătiți până când creveții sunt încălziți, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zahăr
Piper Portocaliu
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ceașcă Edamame Congelată, Dezghețată
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Serviți peste orez de iasomie fierbinte, presărat cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez De Iasomie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.