Arțar Nuc Glazura

Arțar Nuc Glazura
Glazura de nuc de arțar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de glazură. Această rețetă servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 186 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți zahăr brun, cremă de tartru, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pâine de banane cu nucă de arțar cu glazură de arțar, Cupcakes de arțar cu glazură de brânză cremă de arțar, și Cupcakes de arțar cu glazură de brânză cremă de arțar.

Instrucțiuni

1
Așezați albușurile de ou, zahărul brun, siropul de arțar, apa și smântâna de tartru în vârful unui cazan dublu peste apă clocotită. Bateți cu un mixer până când glazura are o consistență bună de răspândire și va sta în vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
GlazuraGlazura
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Scoateți din căldură.
3
Umpleți și înghețați tortul.
4
Presărați blatul cu nuci tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista