Aripile lipicioase la grătar ale lui Lawry, cu portocale și Jalapeno

Aripile lipicioase la grătar ale lui Lawry, cu portocale și Jalapeno
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre primar? Aripile lipicioase la grătar ale lui Lawry, cu portocale și Jalapeno, ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 278 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de aripi de pui, marinada originală de sare condimentată a lui lawry, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Spanacul cremă al lui Lawry-servit la restaurantul Lawry ' s Prime Rib din Beverly Hills, Friptură De Fier Plat Marinată La Grătar Cu Portocale Și Jalapeno, și Aripi De Soia Lipicioase.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista