Aripi De Pui Crocante Asiatice + Rețetă Picantă De Sos De Chili Dulce

Aripi De Pui Crocante Asiatice + Rețetă Picantă De Sos De Chili Dulce
Rețeta aripi de pui crocante asiatice + rețetă picantă de sos de Chili dulce este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 463 calorii, 27G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați sare, sos de soia, oțet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul din semințe de struguri, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri Cu Quinoa Cu Prune ca desert. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Rețetă De Crockpot Cu Aripi De Pui Dulci Și Picante, Aripi de pui asiatice crocante cu sos de scufundare cu ghimbir-var, și Aripioare De Pui Cu Chili Dulce De Arahide Coapte Crocante pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista