Ardei marinați, anghinare și măsline
Ardeii marinați, anghinarea și măslinele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 218 calorii. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 10 și costă $1.77 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână măsline, ardei gras, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Ardei marinați, anghinare și măsline, Brânză de capră marinată, măsline, anghinare și roșii, și Brânză marinată cu ardei și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broiler cu raft la 6 inci distanță de căldură.
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu. Se fierbe, întorcându-se o dată, 15 minute sau până se înnegrește și se carbonizează.
Puneți ardeii într-o pungă de depozitare din plastic și sigilați.
Lăsați să stea 15 minute. Curățați și aruncați piei; tăiați ardeii în fâșii.
Combinați ardeii și ingredientele rămase într-un castron mare.
Transferați în borcane de 2 (1 litru), dacă doriți. Se va păstra la frigider până la 3 săptămâni.