Arctic Char în crustă de sare cu șofran Aioli

Arctic Char în crustă de sare cu șofran Aioli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de crustă, așa că încercați Arctic Char în crustă de sare cu șofran Aioli. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și vegetariană are 71 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați arctic char, rozmarin, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Arctic Char cu ciuperci, Arctic Char Pe Un Pat De Kale, și Arctic Char Voivodina.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: un termometru de citire instantanee, știft de rulare, procesor de alimente
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Tăiați aripioarele din cărbunele arctice.
4
Așezați arpagicul, pătrunjelul, feliile de lămâie, rozmarinul și coaja de lămâie în cavitatea peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Gât De PuiGât De Pui
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
5
Bateți albușurile de ou și apa rece cu un bici până când formează vârfuri ușoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Adăugați sarea kosher și amestecați bine cu mâinile. Textura ar trebui să fie ca nisipul umed. Inversați o foaie de copt, a cărei lungime este cu 2 inci mai mare decât peștele și întindeți 3 căni din amestecul de sare pe foaia de copt la fel de mare ca conturul peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Așezați peștele deasupra sării și acoperiți complet cu restul de 6 căni de sare (este posibil să nu aveți nevoie de toată sarea). Sarea trebuie să aibă o grosime de cel puțin 1/2 inci în jurul peștilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
8
Coaceți timp de 25 de minute sau până când se atinge o temperatură internă de 140 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Lăsați peștele să se odihnească 5 minute. Spargeți sarea cu un știft și îndepărtați bucățile de sare. Îndepărtați pielea și îndepărtați peștele din oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
10
Se servește cu aioli de șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
AioliAioli
11
Într-un robot de bucătărie combinați oul, sucul de lămâie, usturoiul și muștarul. Puree până se combină bine, răzuind părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
12
În timp ce procesorul de alimente rulează încet, turnați uleiul vegetal. Amestecul se va îngroșa pe măsură ce se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
13
Adăugați șofranul, sarea kosher și coaja de portocală. A se păstra acoperit la frigider până la 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
șofranșofran
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista