Antra al Sale (rață în crustă de sare)

Antra al Sale (rață în crustă de sare)
Anatran al Sale (rață în crustă de sare) ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 418 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, grappa, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Bas cu dungi coapte cu sare cu sos de lămâie din plante (Branzino Sotto Sale con Salmoriglio), Rață sărată cu spanac, cartofi și slănină, și Pui Cu Crustă De Sare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Clătiți cavitatea raței cu grappa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GrappaGrappa
Rață întreagăRață întreagă
3
Așezați ierburile în interiorul corpului, condimentați interiorul cu sare și piper și legați rața cu sfoară de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
IerburiIerburi
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
4
Acoperiți fundul unei tigaie cu un strat de sare de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Așezați rața deasupra sării, bateți albușul până la o spumă ușoară și amestecați 1 1/2 kilograme de sare kosher pentru a forma o pastă umedă. Acoperiți rața complet cu amestecul de sare și prăjiți-o la cuptor timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți și lăsați să se odihnească 10 minute pentru a permite sucurilor să se așeze. Îndepărtați cu grijă sarea de la pasăre și periați cu o perie de vopsea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
7
Îndepărtați pielea și apoi sculptați pasărea în mod tradițional.
8
Stropiți cu saba și serviți cu verdeață ofilită pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista