Antra al Sale (rață în crustă de sare)

Anatran al Sale (rață în crustă de sare) ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 418 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, grappa, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Bas cu dungi coapte cu sare cu sos de lămâie din plante (Branzino Sotto Sale con Salmoriglio), Rață sărată cu spanac, cartofi și slănină, și Pui Cu Crustă De Sare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Clătiți cavitatea raței cu grappa.
Așezați ierburile în interiorul corpului, condimentați interiorul cu sare și piper și legați rața cu sfoară de măcelar.
Acoperiți fundul unei tigaie cu un strat de sare de 1/2 inch.
Așezați rața deasupra sării, bateți albușul până la o spumă ușoară și amestecați 1 1/2 kilograme de sare kosher pentru a forma o pastă umedă. Acoperiți rața complet cu amestecul de sare și prăjiți-o la cuptor timp de 1 1/2 ore.
Scoateți și lăsați să se odihnească 10 minute pentru a permite sucurilor să se așeze. Îndepărtați cu grijă sarea de la pasăre și periați cu o perie de vopsea.
Îndepărtați pielea și apoi sculptați pasărea în mod tradițional.
Stropiți cu saba și serviți cu verdeață ofilită pe lateral.