Anghinare și pui la cuptor cu măsline negre
Anghinare și negru de măsline coapte de pui ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 596 calorii, 47G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, jumătăți de piept de pui, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Tartă Cu Anghinare Și Măsline Negre, Baie De Anghinare De Măsline La Cuptor, și Cartofi Copți Cu Anghinare, Măsline Și Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați pieptul de pui și toiagele într-un vas de copt de 9x13 inch, cu osul în jos.
Întindeți anghinare și măsline în jurul puiului, apoi amestecați vinul și bulionul împreună într-un castron mic și turnați amestecul peste tot puiul.
Se presară cu tarhon și se condimentează cu sare și piper după gust.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 1 oră sau până când puiul este gătit (sucurile curg limpede) și se rumenesc.