Aluat De Tort Cu Banane-Pecan

Aluat De Tort Cu Banane-Pecan
Banana-Pecan tort aluat este un fără gluten rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 497 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați banane, ouă, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Aluat De Tort Cu Afine-Pecan, Cookie-Uri De Aluat Pentru Tort Cu Cremă De Banane, și Tort cu banane-pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 4 ingrediente la viteză mică cu un mixer electric 30 de secunde. Răsturnați părțile laterale și bateți la viteză medie 3 minute. Se amestecă nucile pecan în aluat. Utilizați aluat imediat, urmând instrucțiunile pentru tort dorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit tortul Betty Crocker Pound
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De LireTort De Lire
3
Amestecă.

Echipamente

DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAluat
Revista