11 alimente de Anul Nou pentru noroc

Tuturor ne place ideea de a avea noroc și este corect să spunem că majoritatea dintre noi avem niște superstiții alimentare destul de amuzante. Cu Anul Nou în curând aici, este distractiv să luați în considerare ce alimente să oferi prietenilor și familiei cu dimensiunea adăugată de „noroc” ca o ofertă foarte pozitivă!

Majoritatea țărilor și culturilor respectă anumite tradiții de Anul Nou, iar acest lucru este adesea evident de ceea ce alimentele și băuturile oferă speranță pentru anul care vine. Indiferent dacă considerați că lintea are noroc sau vă bucurați de un castron de tăiței lungi, așa cum se întâmplă în Asia, este posibil să alegeți alimente care pot fi delicioase și vestiți de noroc.

Verdele este o temă excelentă, de la trifoiul irlandez până la bancnote de dolari, poate fi foarte distractiv să adăugați această culoare la o împrăștiere de Anul Nou. Așa că asigurați-vă că mâncați ceva verde pe 1 ianuarie și să recunoaștem că mâncatul verde nu este de obicei un lucru rău!

Dacă se întâmplă să vă aflați în Spania sau să aveți prieteni hispanici, atunci asigurați-vă că aveți o rezervă de struguri pentru a deschide greva de la miezul nopții. Puteți oricând să adăugați la această mare tradiție și să puneți tabla de brânzeturi lângă un ciorchine generos de struguri, pentru tot ce este mai bun din ambele lumi posibile.

Sperăm că veți primi câteva idei din cele 11 alimente de Anul Nou enumerate mai jos, veți hrăni oaspeții și veți aduce un nou început pozitiv pentru toți cei implicați! Noroc!