Omletă de spanac și brânză cu salată de fructe de fermă în vinetă de șampanie

Omletă de spanac și brânză cu salată de fructe de fermă în vinetă de șampanie
Spanac și brânză omletă cu salata de fructe agricole în vinaigrette Champagne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. Pentru $ 4.84 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 929 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, oțet de șampanie, ulei de struguri și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Spanac De Căpșuni Cu Avocado Și Vinetă De Șampanie, Salată crocantă de brânză de capră cu vinetă de șampanie, și Salată de piață cu brânză de capră și vinetă de șampanie-șalot.

Instrucțiuni

1
Pentru omletă: într-un castron mare, bateți ouăle până când sunt bine biciuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați arpagicul, cimbrul, sarea și piperul, amestecând împreună. Apoi, într-o tigaie de omletă antiaderentă la foc mediu-mare, adăugați uleiul și lăsați tigaia să se încălzească până la cald. Opriți focul, adăugați spanacul și aruncați: acest pas trebuie făcut rapid, având grijă să nu gătiți prea mult sau să ofiliți spanacul. Apoi, așezați aceeași tigaie la foc mare, lăsați tigaia să se încălzească, reduceți focul la mediu și adăugați ouăle bătute. Odată ce ouăle au fost adăugate, continuați să gătiți la foc mediu, împăturind exteriorul spre mijlocul tigaiei. Această pliere și amestecare va asigura că ouăle se gătesc uniform și nu se rumenesc. Odată ce ouăle sunt aproape complet fierte, după 2 până la 3 minute, adăugați spanacul și brânza în centrul ouălor. Apoi pliați o parte peste spanac cu o spatulă și repetați cu cealaltă parte. În cele din urmă, întoarceți omleta umplută și farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Pentru vinetă: într-un castron mare, bateți împreună pasta de chile, oțetul, sarea și mierea până se amestecă bine, 1 minut. Apoi, turnați încet uleiul de struguri, amestecând constant pentru a emulsiona. Asigurați-vă că nu adăugați uleiul prea repede, deoarece acest lucru va face ca pansamentul să se rupă. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Pastă De ChiliPastă De Chili
VinetăVinetă
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Pentru a asambla: aruncați fructele cu vinetă. Folosiți o lingură cu fante pentru a porționa fructele pe farfurie cu omletă și garnisiți cu menta feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista