Cotlet De Porc Chinezesc

Cotlet De Porc Chinezesc
Cotletul de porc chinezesc este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 330 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, sos de soia, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet De Porc Chinezesc, Cotlet De Porc, Stil Chinezesc, și Anul Nou Chinezesc: Carne De Porc Friptură Chineză (Siu Yuk).

Instrucțiuni

1
Așezați Cotletele de porc într-un 3-qt. aragaz lent acoperit cu spray de gătit. Într-un castron mic, combinați ceapa, ketchupul, zahărul brun, apa, sosul de soia, usturoiul și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Zahăr BrunZahăr Brun
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Sos De SoiaSos De Soia
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
Se toarnă peste cotlet. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 3-4 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
3
Serviți cu orez și sucuri de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru din 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista