Tort De Migdale

Tort De Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu migdale. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 333 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pastă de migdale, zahăr de cofetari, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată umplut cu nucă de cocos – AKA: tort de bucurie de migdale! # BundtaMonth, Tort De Migdale De Anul Nou (Tort De Noroc), și Tort de migdale de ciocolată neagră cu brânză cremă de migdale de ciocolată Fr pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Ungeți o tigaie rotundă de 8 inci cu spray de legume. O alternativă este untul și făina tigaia pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
4
Într-un castron mediu, amestecați făina de porumb, făina de tort și praful de copt și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De TortFăină De Tort
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Folosind un mixer de suport cu un atașament de paletă, bateți untul și pasta de migdale la viteză mare până la neted, aproximativ 5 minute. Reduceți viteza la minim și adăugați încet zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Pastă De MigdalePastă De Migdale
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
6
Se amestecă până se combină bine și ușor și pufos. Ridicați viteza la mare și adăugați extractul de vanilie, ouăle întregi și gălbenușurile de ou, 1 la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
OuăOuă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
7
Se amestecă până se combină bine. Reduceți viteza la mediu și adăugați smântâna și ingredientele uscate și amestecați până când sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
8
Turnați aluatul în tigaia pregătită pentru tort și neteziți suprafața cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
9
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului timp de 35 de minute sau până când tortul este auriu și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Transferați tigaia într-un suport de sârmă și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
11
Scoateți din tigaie și praf cu zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista