Șampanie Risotto

Șampanie Risotto
Risotto de șampanie este un fără gluten rețetă cu 2 porții. O porție conține 614 calorii, 21g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $ 4.79 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un curs principal destul de scumpe pentru Anul Nou. 53 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, sare, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până șampanie ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes de șampanie cu cremă de unt italiană ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Încercați A rămas vin sau șampanie? Nici O Problemă! Pește de somn ars peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, Șampanie Risotto, și Șampanie Risotto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Așezați feliile de prosciutto pe o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Coaceți până când feliile de prosciutto sunt aproape complet crocante, aproximativ 6 până la 8 minute. Feliile se vor crispa și mai mult pe măsură ce se răcesc. Rezervă pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de pui la fiert. Reduceți căldura la foc mic. Albiți sparanghelul în bulionul de pui timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Scoateți sparanghelul cu o lingură pliată. Puneți sparanghelul deoparte și păstrați bulionul de pui la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Într-o altă cratiță medie, topiți 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Adăugați șalotul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
9
Adăugați orezul Arborio și amestecați pentru a acoperi untul. Continuați să prăjiți orezul, amestecând constant, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arborrio RiceArborrio Rice
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
10
Adăugați șampania și fierbeți până când lichidul s-a evaporat aproape, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
11
Adăugați 1/2 cană din bulionul care fierbe și amestecați până se absoarbe aproape complet, aproximativ 2 minute. Continuați să gătiți orezul, adăugând bulionul 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant și lăsând fiecare adăugare de bulion să se absoarbă înainte de a adăuga următoarea, până când orezul este fraged, dar încă ferm la mușcătură și amestecul este cremos, aproximativ 20 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
12
Scoateți din căldură. Amestecați ușor sparanghelul, untul rămas, parmezanul, sarea și piperul. Puneți risotto-ul în feluri de mâncare și garnisiți prin ruperea prosciutto-ului crocant în bucăți mai mici peste partea superioară a risotto-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
13
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Revista