Șampanie Risotto
Risotto de șampanie este un fără gluten rețetă cu 2 porții. O porție conține 614 calorii, 21g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $ 4.79 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un curs principal destul de scumpe pentru Anul Nou. 53 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, sare, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până șampanie ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes de șampanie cu cremă de unt italiană ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Încercați A rămas vin sau șampanie? Nici O Problemă! Pește de somn ars peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, Șampanie Risotto, și Șampanie Risotto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Așezați feliile de prosciutto pe o foaie de copt ușor unsă.
Coaceți până când feliile de prosciutto sunt aproape complet crocante, aproximativ 6 până la 8 minute. Feliile se vor crispa și mai mult pe măsură ce se răcesc. Rezervă pentru garnitură.
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de pui la fiert. Reduceți căldura la foc mic. Albiți sparanghelul în bulionul de pui timp de 2 minute.
Scoateți sparanghelul cu o lingură pliată. Puneți sparanghelul deoparte și păstrați bulionul de pui la foc mic.
Într-o altă cratiță medie, topiți 1 lingură de unt.
Adăugați șalotul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați orezul Arborio și amestecați pentru a acoperi untul. Continuați să prăjiți orezul, amestecând constant, încă aproximativ 3 minute.
Adăugați șampania și fierbeți până când lichidul s-a evaporat aproape, aproximativ 3 minute.
Adăugați 1/2 cană din bulionul care fierbe și amestecați până se absoarbe aproape complet, aproximativ 2 minute. Continuați să gătiți orezul, adăugând bulionul 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant și lăsând fiecare adăugare de bulion să se absoarbă înainte de a adăuga următoarea, până când orezul este fraged, dar încă ferm la mușcătură și amestecul este cremos, aproximativ 20 de minute în total.
Scoateți din căldură. Amestecați ușor sparanghelul, untul rămas, parmezanul, sarea și piperul. Puneți risotto-ul în feluri de mâncare și garnisiți prin ruperea prosciutto-ului crocant în bucăți mai mici peste partea superioară a risotto-ului.