Hoppin ' John

Hoppin ' John
Hoppin ' John este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 655 calorii, 21g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de kielbasa, cayenne, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Hoppin ' John, Hoppin ' John, și Hoppin John pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare sau cuptor olandez, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa și bulbii de scallion și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați verdeața, sarea, piperul negru și cayenne și gătiți, amestecând, până când verdeața se ofilește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
VerziiVerzii
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4
Creșteți căldura la moderat ridicată.
5
Adăugați cârnații, mazărea cu ochi negri și orezul și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde. Se amestecă bulionul și se aduce la foc mic. Reduceți focul la minim și gătiți, acoperit, până când orezul este fraged și tot lichidul este absorbit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
6
Se scoate de pe foc și se amestecă blaturile de scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
7
Recomandarea vinului: aromele robuste ale lui Hoppin ' John necesită un vin la fel de asertiv. Du-te pentru un obraznic, corpolent Zinfandel roșu din California. Bogăția sa picantă de mure este ușor de îndeplinit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Jumatate Si Jumatate Sau Frisca, OptionalJumatate Si Jumatate Sau Frisca, Optional
8
Note: verdele de Collard fiert până la topirea moliciunii în stilul sudic (la foc mic, cu multă carne de porc) sunt cu adevărat delicioase, dar verdele nu trebuie să gătească ore întregi. În douăzeci de minute vor fi doar fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
VerziiVerzii
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru acest Riesling tradițional Vollrads.Acest vin se împerechează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceții și acidității. De asemenea, combinații de gust interesante pot fi obținute prin împerecherea brânzei cu venă albastră sau a unui desert de fructe.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista