Tort De Migdale
Tortul de migdale necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 333 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Funcționează bine ca desert. Un amestec de ouă, gălbenușuri de ou, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort de ciocolată umplut cu nucă de cocos – AKA: tort de bucurie de migdale! # BundtaMonth, Tort De Migdale De Anul Nou (Tort De Noroc), și Tort de migdale de ciocolată neagră cu brânză cremă de migdale de ciocolată Fr.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Unt și făină o tigaie rotundă de 8 inci.
Într-un castron mediu, amestecați făina de porumb, făina de tort și praful de copt. Folosind un mixer de suport cu un atașament de paletă, bateți untul și pasta de migdale la viteză mare până la neted, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza la minim și adăugați extract de vanilie și turnați încet zahărul cofetarilor.
Se amestecă până la lumină și pufos, aproximativ 3 minute. Ridicați viteza la mare și adăugați gălbenușurile de ou și ouăle întregi, pe rând. Reduceți viteza la mediu și adăugați smântâna și ingredientele uscate și amestecați până când sunt încorporate.
Turnați aluatul în tigaia pregătită pentru tort și neteziți suprafața cu o spatulă.
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului timp de 35 de minute sau până când tortul este auriu și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei.
Transferați tigaia într-un suport de sârmă și lăsați să se răcească.
Scoateți din tigaie și praf cu zahărul cofetarilor.