Bacon Înfășurat Ficat
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Ficatul învelit cu slănină ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 277 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fâșii de slănină subțire, sare și piper kosher, ficat de rață și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ficat de vită cu smochin, slănină și compot de ceapă caramelizată [sau ficatul de vită suprem ], Cartofi cu slănină și ficat, și Ficat și slănină cu sos de ceapă.
Instrucțiuni
Uscați ficatul cu un prosop de hârtie.
Presărați sare și piper negru proaspăt măcinat peste ficat. Folosind o fâșie de slănină pe lob, înfășurați slănina strâns în jurul ficatului, astfel încât să fie acoperită în întregime, apoi străpungeți cu frigăruia, folosind frigăruia pentru a ține slănina în poziție. Spaționați ficatul înfășurat cu slănină pe frigărui, trei pe frigărui.
Aprindeți o jumătate de coș de fum plin de cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Frigarui la grătar întorcându-se la fiecare câteva minute până când slănina este crocantă și ficatul este doar gătit, 7 până la 10 minute.