Scoici de șampanie cu Pesto de ardei roșu

Scoici de șampanie cu Pesto de ardei roșu
Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 100 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 24. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți ardei grași, piper, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Curățați Consumul De Ardei Roșu Prăjit Și Pesto De Nucă, Prăjituri Quinoa cu ardei roșu prăjit și Pesto de nucă, brânză de capră și un ou fiert, și Scoici în sos de șampanie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți sau grătați ardeii grași roșii până când piei sunt carbonizate apoi, folosind clești transferați-le într-un recipient acoperit, cum ar fi o tigaie mică cu capac sau chiar o pungă de plastic cu fermoar pentru a le lăsa să se odihnească. Cojiți-le când sunt reci.
2
Pregătiți pesto-ul.
3
Tăiați ardeii roșii decojiți brunoise (julienne apoi transversal în bucăți de 1/8 inci) și combinați cu usturoi, nuci de pin și ulei de măsline. Îndoiți parmezanul și condimentați cu piper negru proaspăt măcinat.
4
Adăugați sare numai dacă este necesar, deoarece brânza va adăuga sare.
5
Prăjiți ușor feliile de baghetă pe o foaie de copt și dați deoparte.
6
Aduceți șampania la fiert într-o cratiță. Strângeți sucul de var, apoi adăugați scoici și braconaj până când nu mai sunt translucide.
7
Îndepărtați scoicile pe un platou utilitar și lăsați șampania să se reducă cu aproximativ două treimi.
8
Puneți niște pesto de ardei roșu pe fiecare felie de pâine și acoperiți cu o scoică. Se acoperă cu o cantitate mică de reducere a șampaniei și se servește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții24
Scor De Sănătate24
Revista