Tacos De Pește La Grătar

Tacos De Pește La Grătar
Tacos de pește la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 355 calorii, 32g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 5,73 USD pe porție. 338 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de coajă de tei, tortilla de porumb, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Tacos De Pește La Grătar, Tacos Cu Pește La Grătar, și Tacos De Pește La Grătar pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate64
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista