Tort simplu de ziua de naștere cu glazură de Marshmallow

Tort simplu de ziua de naștere cu glazură de Marshmallow
Tort simplu cu glazura Marshmallow necesită în jurul valorii de 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.67 pe portie, veți obține un desert care servește 8. O porție conține 859 calorii, 10g de proteine, și 40g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua de naștere eveniment. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr granulat, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 99 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort simplu de ziua de naștere cu glazură de Marshmallow, Tort Simplu De Casă, și Tort Simplu De Lămâie De Afine.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 2 (8 x 2-inch) Tigăi rotunde pentru tort și un termometru citit instantaneu
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți din belșug fundul și părțile laterale ale 2 tigăi de tort. Puneți o rundă de hârtie pergament în fundul fiecărei tigaie și acoperiți-le cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Puneți tigăile pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Topiți cele 10 linguri de unt într-un vas mic la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți vasul din aragaz și lăsați-l să se răcească ușor. Rezervă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Într-un castron mediu, cernem împreună bicarbonatul de sodiu, sarea, praful de copt și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Într-un castron mare, bateți ouăle, zahărul, vanilia și smântâna împreună până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați amestecul de făină în loturi mici la ingredientele umede, amestecând în timp ce mergeți pentru a evita formarea de bulgări. Faceți o fântână în centrul aluatului și turnați untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Bateti pana se omogenizeaza. Îndoiți ciocolata tocată
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Împărțiți aluatul între tigăile pentru tort și întindeți-l pentru a nivela partea de sus. Atingeți ușor părțile laterale ale tigaiei, astfel încât aluatul să se distribuie uniform. Glisați foaia de copt în centrul cuptorului și coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoateți tigăile din cuptor și lăsați prăjiturile să se răcească scurt. Răsturnați prăjiturile din tigăi pe o foaie de copt prevăzută cu un suport de sârmă și îndepărtați hârtia pergament. Lăsați-le să se răcească cel puțin 45 de minute înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Turnați puțină apă, Adâncime de aproximativ 2 inci, într-o cratiță pentru a crea un cazan dublu improvizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Puneți tigaia pe aragaz și aduceți apa la foc mic. Scufundați termometrul cu citire instantanee în apa fierbinte pentru a curăța impuritățile de la capăt și pentru a testa dacă termometrul funcționează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-un castron curat, mare, combinați cele 5 linguri de apă rece, cremă de tartru, zahăr, albușuri de ou și sirop de porumb. Coborâți ușor vasul peste apa fierbinte. Opriți focul sub oală. Folosiți un bătător electric de mână pentru a biciui albii peste apă. Nu lăsați amestecul de albus de ou nesupravegheat și nu încetați să bateți în orice moment în timpul acestui proces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
După aproximativ 3 minute, scoateți vasul de pe foc, puneți bătătorul în jos și luați rapid temperatura albușurilor de ou. Doriți să ajungă la 140 de grade F. dacă măsurați temperatura înainte de a ajunge la acel punct, puneți imediat vasul de albușuri înapoi peste apă și reluați bătaia până când sunt terminate, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Scoateți vasul din apă și pliați extractul de vanilie. Ar trebui să arate ca fluffiness marshmallow. Puneți glazura deoparte pentru a permite amestecului să se răcească. Frost tort de, ca tatăl meu obișnuia să spună," glopping " glazura peste tot în partea de sus și părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau ScobitoriBețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista