Tocană africană de cartofi dulci cu fasole roșie

Tocană africană de cartofi dulci cu fasole roșie
Tocană de cartofi dulci din Africa cu fasole roșie ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.49 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 295 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ardei gras, fasole, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare africană. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 82%. Rețete similare includ Cartofi Dulci Africani Și Tocană De Pui, Pui de arahide African și tocană de cartofi dulci, și Tocană africană de cartofi și conopidă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conserve (10,5 Uncii) Sos De Pui Condensat1 Conserve (10,5 Uncii) Sos De Pui Condensat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare
2
Adăugați ceapa și usturoiul; acoperiți și gătiți 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Piept De Pui, Dezosat Si Fara Piele3 Piept De Pui, Dezosat Si Fara Piele
Sos Condensat De PuiSos Condensat De Pui
3
Puneți amestecul de ceapă într-un aragaz lent electric de 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Condensat De PuiSos Condensat De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Adăugați cartoful dulce și următoarele 10 ingrediente (prin ardei iute). Acoperiți și gătiți la 8 ore scăzute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
5
Lingură 1 cană lichid de gătit într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiați în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Obține 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni Daneze Sau Gogoși împreunăTăiați în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Obține 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni Daneze Sau Gogoși împreună
6
Adăugați unt de arahide; se amestecă bine cu un bici. Se amestecă amestecul de unt de arahide în tocană. Se acoperă cu arahide; se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii (16 Uncii Fiecare) Glazură De Vanilie, împărțită2 Cutii (16 Uncii Fiecare) Glazură De Vanilie, împărțită
Pană De VarPană De Var
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingurita Ulei Vegetal, Optional1 Lingurita Ulei Vegetal, Optional

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de fel de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Pinotage Lievland cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Lievland Pinotage
Lievland Pinotage
Realizat într-un stil elegant și tradițional, acest Pinotaj prezintă note fructate vibrante de cireș proaspăt și zmeură, cu o notă de vanilie dată de îmbătrânirea stejarului. Palatul prezintă taninuri savuroase cu fructe ample și un finisaj persistent. Un mic adaos de Cinsault îmbunătățește aromele și adaugă eleganței acestui Pinotaj delicat.Amestec: 88% Pinotage, 9% Cinsault, 3% Shirazacest vin poate fi savurat cu mâncăruri tradiționale sud-africane, cum ar fi mielul Karoo prăjit sau plăcinta Springbok, sau chiar servit ușor răcit cu pește Curry Cape Malay.Vegan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista