Sopa de Frijoles Blancos con Alb 69ndigas (supă de fasole albă și chiftele)
Rețeta Sopa de Frijoles Blancos con Alb Grosolndigas (fasole albă și supă de chiftele) ar putea satisface pofta ta sud-americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 531 calorii, 23g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 108 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de scallions, făină de porumb gătită, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de fasole albă (Sopa de Frijoles Blancos), Ciorba de chiftelute (Sopa De Alb și negru), și Supă De Chiftele (Sopa De Albondigas).
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, carnea de porc, Ali-ul, sarea, făina de porumb și apa. Frământați cu mâinile până se amestecă bine.Formați amestecul în 12 chiftele mici, așezați-le pe un plate.To faceți supa: spălați fasolea și înmuiați-o peste noapte în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scurgeți fasolea și puneți-o într-o oală mare și adăugați apa. La foc mediu-mare, aduceți fasolea la fierbere, apoi acoperiți oala și reduceți focul la mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați chiftelele și lăsați fasolea să gătească până aproape fragedă, aproximativ 1 oră.Când fasolea se gătește, pregătiți guiso. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul vegetal la foc mediu, adăugați roșiile, ceapa, ceapa, sarea, piperul, usturoiul, coriandrul și chimenul măcinat și gătiți timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Chimen Măcinat
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Ghimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați guiso, morcovi și cartofi. Acoperiți și gătiți încă 30 de minute sau până când fasolea este complet gătită. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar