Nevoie de o sos fără lactate? Prăjirea de primăvară în sos de arahide ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 182 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 22. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de soia, fettuccine, unt de arahide cremos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Low-Fodmap Veggie se amestecă Fry cu sos wasabi-ghimbir, Pui și Broccoli se amestecă, și Friptură De Susan Se Amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă pansamentul, untul de arahide, sosul de soia și ardeiul roșu zdrobit; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Unt De Arahide
Sos De Soia
2
Se încălzește 2 lingurițe. ulei în tigaie mare se lipeasca la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați pui; gatiti si amestecati 5 pana la 8 min. sau până când puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Transferați puiul într-un castron mare de servire; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se încălzește restul de 1 linguriță. ulei în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați broccoli și ardei grași; gatiti si amestecati 5 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Legume
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
7
Adăugați paste, legume și amestec de pansament la pui; se amestecă ușor. Dacă doriți, amestecați treptat suficientă apă de gătit pentru paste rezervate până când sosul are consistența dorită.