Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Ceviche de creveți servit în nuci de cocos ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 339 calorii, 19g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.65 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare sud-americană. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ceapă, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma laptele de nucă de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, care nu este atât de super. Încercați Ceviche de Camar cu Coco (Coconut Shrimp Ceviche), Ceviche de Camaron (Cocktail de creveți ceviche), și CREVEȚI COLUMBIENI CEVICHE (CEVICHE DE CAMARONES) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți ceviche: puneți o oală mare cu apă la foc mare și adăugați lămâia, usturoiul, frunzele de dafin, boabele de piper și sarea, după gust. Când vine vorba de fierbere, adăugați creveții și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Lăsați creveții să braconeze doar până când sunt gătite, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Scoateți creveții într-o tigaie și refrigerați. Când sunt reci, tăiați-le în jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Combinați laptele de nucă de cocos, sucul de lămâie, ceapa, ardeii iute și cilantro într-un bol mare și condimentați-l cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Avocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Cană De Usturoi Tocat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați creveții răciți și lăsați-i să se marineze, la frigider, aproximativ 1/2 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6
Pregătiți cojile de nucă de cocos: luați un ciocan și loviți nuca de cocos în mod repetat (nu prea tare) în jurul ecuatorului său, întorcând nuca de cocos în mână. În cele din urmă se va împărți în 2 jumătăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
(recomandat: Sos A1)
7
Scurgeți lichidul din nucă de cocos.
1
Se toarnă sarea pe un platou mare și se cuibăresc jumătățile de nucă de cocos în sare, astfel încât să stea în poziție verticală. Împărțiți ceviche-ul între jumătățile de nucă de cocos; garnisiți cu picături de suc de lămâie, ulei de măsline și cilantro.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Anne Amie Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.