Țelină Polpette
Telina Polpette ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 16 porții cu 105 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână piper, parmezan, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Polpette di Baccal, Polpette Fritte, și Polpette Napoletane.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Tăiați tulpinile de țelină în bucăți de 2 inci (rezervați frunzele). Se fierbe țelina până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Se scurge și se clătește cu apă rece, apoi se rotește într-un filator de salată și se usucă. Pulsează țelina într-un robot de bucătărie până se toacă. Strângeți mână de piure într-un prosop de bucătărie pentru a îndepărta excesul de apă.
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați piureul de țelină, 1/3 cană de pătrunjel, 2 lingurițe de usturoi tocat și 1/2 linguriță fiecare sare și piper. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 8 minute.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească. Rezervați tigaia.
Amestecați ouăle, pesmetul și parmezanul în amestecul de țelină.
Se rulează în aproximativ 16 bile mici; la frigider până la ferm, 20 până la 30 de minute.
Încălziți restul de 1/4 cană de ulei de măsline în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați bilele de țelină și gătiți, întorcându-se, până se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge.
Se toarnă jumătate din ulei din tigaie.
Adăugați pasta de roșii, restul de 1 linguriță de usturoi tocat și fulgii de ardei roșu; gătiți la foc mediu până când usturoiul începe să se rumenească, aproximativ 1 minut.
Se adaugă 2/3 cană de apă și se amestecă până se emulsionează, aproximativ 30 de secunde. Întoarceți bilele de țelină în sos și încălziți-le.
Adăugați frunzele de țelină rezervate și restul de 2 linguri de pătrunjel.
Fotografie de Anna Williams