Budinca de dovleac vanilie

Budinca de dovleac vanilie
Budinca de dovleac cu vanilie este un desert fără gluten și prietenos cu fodmap. Această rețetă servește 10 și costă 46 de cenți per porție. O porție conține 119 calorii, 2 g de proteine și 6 g de grăsimi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, cremă de cafea, piure de dovleac și extract de vanilie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 25%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pumpkin Fluff Dip cu budincă de vanilie, Budincă de dovleac, vanilie și chia fără carbohidrați, și budincă de chia cu vanilie și dovleac fără zahăr.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Amestecă într-un castron dovleacul, zahărul, untul, crema de cafea cu aromă de vanilie franțuzească, ouăle, sarea, scorțișoara și extractul de vanilie, până când se combină uniform; se toarnă într-o tavă de copt de 8 x 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Cremă De CafeaCremă De Cafea
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
(aroma Originala)(aroma Originala)
Miere De CitriceMiere De Citrice
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Coacem in cuptorul preincalzit pana cand budinca se intareste, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Budinca poate fi combinată cu Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista