Sufle de ciocolată
Suflele de ciocolată ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 7. O porție conține 245 de calorii, 7 g de proteine și 9 g de grăsimi. Pentru 82 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Dacă aveți la îndemână granule de cafea, zahăr brun, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Suflele de ciocolată, suflele de ciocolată și sufleurile de ciocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pulverizați șapte 10 oz. preparate pentru sufle cu spray de gătit.
Presărați 1 linguriță de zahăr în fiecare fel de mâncare, înclinând pentru a acoperi fundul și părțile laterale; pus deoparte.
Într-o cratiță, combinați 1/3 cană de zahăr, zahăr brun, făina, cacao și granule de cafea. Se amestecă în apă până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gătiți și amestecați timp de 1 minut (amestecul va fi gros).
Se ia de pe foc. Se amestecă ciocolata până se topește. Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușurile de ou; se intoarce totul in tigaie, amestecand continuu. Se răcește la temperatura camerei.
Lăsați albușurile să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Într-un castron, bate albușurile spumă.
Se adauga crema de tartru; bate la viteza medie pana se formeaza varfuri moi. Adăugați treptat zahărul rămas, câte 1 lingură, batând la putere până se formează vârfuri tari. Îndoiți ușor un sfert din amestecul de albușuri în amestec de ciocolată; se amestecă cu restul de albuș.
Turnați aluatul în felurile de mâncare pregătite.
Coaceți la 325° timp de 25-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe gratele de sârmă. Pudrați cu zahăr de cofetarie. Pune resturile la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru sufleul de ciocolată. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.