Țara De Gătit Aragaz Lent Gât Oase

Țara De Gătit Aragaz Lent Gât Oase
Country Cooking Slow Cooker Neck Bones ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 8 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 269 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ceapă, oțet distilat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 36%. Încercați Oase de gât și fasole Lima, 365 de zile de gătit lent: pentru aragazul lent, cojile mexicane neumplute, și 365 de zile de gătit lent: pentru aragaz lent miere Dijon pui și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați oasele gâtului într-un aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Presărați ceapa, usturoiul, sarea și frunzele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
3
Se toarnă oțetul și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ApăApă
4
Acoperiți și gătiți la înălțime până când carnea este fragedă, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne

Echipamente

DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista