Înghețată De Caramel-Ciocolată

Înghețată De Caramel-Ciocolată
Această rețetă servește 4 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 183 calorii. Mergeți la magazin și ridicați înghețată vanillan, sirop de ciocolată, arahide prăjite uscate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată Caramel Sundaes, Sundaes de nucă de cocos de ciocolată cu semințe de susan negru și Caramel de nuci de Macadamia, și Înghețată Mexicană Cu Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți 1/2 cană de înghețată în fiecare din cele 4 pahare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2
Stropiți fiecare cu 1 linguriță de sirop de ciocolată, 1 linguriță de topping de caramel și 1 linguriță de arahide. Se acoperă cu 1 linguriță de topping bătut și buclele de ciocolată, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista