Zucchini Latkes
Reteta Zucchini Latkes ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 25 de ore. O porție conține 83 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ouă, maghiran, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Zucchini Latkes, Zucchini Latkes, și Zucchini Latkes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Grătați dovleceii folosind discul mediu de mărunțire al unui robot de bucătărie.
Transferați într-un castron și aruncați cu 2 lingurițe de sare.
Lăsați să stea 30 de minute.
Strângeți dovleceii în loturi într-un prosop de bucătărie pentru a îndepărta cât mai mult lichid posibil.
Transferați dovleceii într-un castron mare și amestecați pesmet, ouă, maghiran, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Încălziți 1/3 cană de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când strălucește. Scoateți 2 linguri de amestec pe latke în tigaie (6 până la 8 pe lot). Aplatizați cu o furculiță pentru a forma 2 clătite de 1/2 până la 3 inci. Se prăjesc până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte (adăugând mai mult ulei după cum este necesar).
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie și păstrați-o caldă la cuptor.