Whisky Mojo Marinade
Whisky Mojo marinada ar putea fi doar marinata pe care o căutați. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 121 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de ulei de canolan, whisky, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Marinada Mojo, Carne Asada con Mojo (carne de vită la grătar cu marinată acră de portocale), și Pui la grătar cu marinată de whisky-ghimbir.
Instrucțiuni
Pentru a face marinada, amestecați împreună uleiul de canola, usturoiul, whisky-ul, sucul de portocale, sucul de lămâie, chimenul și sosul de soia.
Pentru a folosi marinada, turnați într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați până la două kilograme de carne, acoperiți cu marinata, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider cel puțin 1 oră, de preferință peste noapte.